Hvis du som så mange andre er træt af 2020, og alt hvad det bød på, så kan du meget vel bruge starten af 2021 på at komme væk fra alt det, som 2020 var. Der går nok lang tid endnu, før vi for alvor kan gøre de ting, som vi gjorde, før corona kom, og derfor bør du bruge din tid og ressourcer på at opgradere de ting, du bruger mest. Herunder bilen.

En holder til din iPhone

Er du typen, som godt lige kan finde på at tage en kort snak i telefonen, mens du kører bil? Så kan du med fordel installere en iPhone holder fra Brodit, så du nu kan snakke i telefon lovligt. Ikke alene er det ulovligt at snakke i telefon, mens den er håndholdt i bilen, men det er rigtig farligt. Og samfundssind er jo vigtigt, ikke?

Nye lækre fælge

Hvis du gerne vil være et skridt foran dine venner, når I for alvor skal ud og brænde krudt af igen, så kan du lægge dig i front med nye, smarte fælge. Det er lidt et Brian-move, men du vil helt sikkert få lidt street credit på det. Gå efter en skinnende klassisk sølvfarve for, hvis du vil gøre ekstra indtryk.

Kør uden at få bøder

Eller det er måske lige at love for meget. Men med smarte nye enheder kan du blive advaret om fotofælder samt uheld forude, hvilket gør din sikkerhed og pengepung bedre. Du skal dog blot selv huske at melde ind, når du kører forbi uheld og fotofælder.