Vi kender det alle sammen – sofaen ser gammel og slidt ud, du er blevet træet af farven på væggen, og træmøblerne trænger til at blive frisket lidt op. Men hvordan frisker man boligen op, uden at det koster en bondegård og uden at skille sig af med møblerne? Det er slet ikke så svært, men kræver blot en omgang kreativitet. Vi giver dig 3 måder, hvorpå du kan give din bolig en makeover her.

En helt ny sofa med møbelstof

De seneste år er vi begyndt at tænke i mere bæredygtige baner og dermed begyndt at optimere på de møbler, vi allerede har. De kan få et helt nyt udtryk med en spritny indpakning – og dette gælder også for sofaen. Køb noget møbelstof, du godt kan lide, og få ombetrukket din sofa. Du vil blive overrasket over, at det ikke var sværere at få en fed sofa igen.

Et helt nyt rum med tapet

En anden fed måde at få et helt andet udtryk i din bolig er ved at give dig i kast med tapet. Der findes et væld af forskelligt tapet på markedet, og det giver med det samme et nyt udtryk i rummet. Går du efter et tapet med fede detaljer, storslåede motiver eller blot fine mønstre? Det er underordnet og vil give en makeover uanset hvad.

Et helt nyt møbel med maling

En frisk omgang maling kan gøre underværker for ethvert slidt træmøbel. Derfor kan du give dig i kast med at finde den helt rette maling til dit møbel, som hurtigt vil få et helt andet udtryk. Dette er et trick, der er brugt i DIY-projekter i mange år, og med meget god grund.