Der er få ting så livgivende og afstressende som en god, lang massage. Blandt alternative behandlingsformer Danmark er massage en af de mest udbredte. Uanset om man er sund og rask og ikke fejler noget, om man har en gigt sygdom eller en anden funktionel lidelse, eller om man er direkte invalideret af fysiske eller psykiske årsager, kan man have glæde af en god, professionel massage.

Massage beroliger krop og sjæl

At give sig hen og modtage massage kan for visse mennesker godt virke meget grænseoverskridende i begyndelsen. Det at lade et fremmed menneske røre ved eens krop, er muligvis ikke trygt – men når du først vænner dig til det og giver dig selv lov til at nyde berøringen, vil massøren kunne arbejde med dine muskler, sener og led på en måde, som bringer velvære og afstresning. Den øgede blodgennemstrømning sørger for effektiv udrensning af affalds stoffer, og selve berøringen fra et andet menneske får kroppen til at udskille endorfiner – hormoner, som gør os afslappede og vel tilpas. Samtidig er der videnskabeligt belæg for, at cortisol niveauet i kroppen falder drastisk under massage. Dette betyder, at kroppen afstresses – og det er sundt at få stress-symptomerne ud af kroppen med jævne mellemrum.

Den rette massagebriks er vigtig for virkningen af massagen

Som professionel massør er det vigtigt, at du har udstyret i orden. Det allervigtigste for, om din klient kan modtage massagen og få det bedste ud af den, er, at lejet er stabilt og behageligt. En massagebriks, som ryster eller vakler, kan få klienten til at spænde op af ren usikkerhed, og dermed ikke opnå den tilstand af afslappethed, som er nødvendig for at modtage behandlingen.

Hos Kropsform.dk finder du et bredt og varieret udvalg af massagebrikse, som passer til enhver type praksis og ethvert formål. Kropsform.dk fører udelukkende massagebrikse fra velrenommerede brands, og samtlige produkter lever op til de gældende sikkerheds standarder og regulativer. Alle massagebrikse fra Kropsform.dk er udført i slidstærke kvalitetsmaterialer, hvilket er din garanti for, at din massagebriks holder i mange år og til mange justeringer hver dag året rundt. Du kan i den online shop vælge imellem brikse af typerne hydrauliske behandlingsbrikse, kiropraktorbrikse, transportable massagebrikse, stationære massagebrikse, elektriske behandlingsbrikse eller Feldenkrais brikse. Sidstnævnte fås med ekstra bredde, og en kapacitet på helt op til 720 kg, og er tilmed nem at transportere i sammenklappet tilstand.

Du kan se alle de lækre og billige massagebrikse på Kropsform.dk