Når du kommer ind i en hobbyforretning, kan din kreativitet virkelig få lov til at få frit spil. BB Hobby er din hobby shop i Århus, hvor du kan finde alt hvad dit kreative hjerte begærer. Alt fra scrapbooking, til fødselsdagskort eller alt til kreation af æsker og bordkort findes hos BB Hobby.

Lad kreativiteten få frit spil

Står du og skal til at lave bordkort, så har vi karton i vores hobby shop i et helt væld af farver. Vi har også stempler samt kvalitetstuscher, som du kan bruge til at lave smukke kreationer med. Derudover kan du også pynte dine bordkort med fint glitter eller smukke glansbilleder, som du også finder i vores brede udvalg. Mulighederne er uendelige med det store udvalg af kreative elementer, som du kan finde hos din hobby shop BB Hobby.

Kom ned og få en snak

BB Hobby er placeret i Aarhus V, og du er altid velkommen til at komme og se vores udvalg af hobby produkter og få en snak med os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med den bedste ekspertise og vejledning. Birgit Bech som står bag butikken er specialiseret indenfor kort og kan derfor hjælpe dig godt i gang med kreative kort projekter. Hun har derudover en kæmpe viden indenfor den kreative verden, så du kan stole på at produkterne i BB Hobby er helt i top.

Dit næste projekt

Du kan altså finde alt hvad du skal bruge til dit næste kreative projekt i din hobby shop, BB Hobby i Århus. På den måde behøver du kun at handle ét sted. Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du altid velkommen til at kontakte os.