På Totallaase.dk har vi samlet et af Danmarks største og mest alsidige udvalg af billige låse og desuden også et univers af andre sikringsprodukter, som kan bringe tryghed til dit hjem. Vores sortiment af låse omfatter ikke blot normale dørlåse, men også hængelåse, kasselåse, møbel-, skabs- og postkasselåse, stanglåse, terrassedørslåse, toiletlåse og vindueslåse. Vi tilbyder låse i topkvalitet fra anerkendte producenter såsom ABUS, Ruko, EVVA, KABA og CISA, der uden tvivl er førende på markedet.

Total Låse og Sikring leverer alt til låse

Ligegyldigt om du er på udkig efter en lås eller dele til en lås, så kan vi være behjælpelige. Vi ligger inde med en stor beholdning af låsedele, og dem, vi ikke har, skaffer vi. Både vores låse og -dele sælger vi til yderst rimelige priser, som er svære at konkurrere med.

Tillidsfuld handel på Totallaase.dk

Hvis du mod forventning ikke kan finde de låse, du er på udkig efter, eller hvis du søger en specialløsning, så kontakt os endelig. Vi er fleksible og går gerne den ekstra mil for at finde frem til det optimale sikkerhedsprodukt til dig. Når du handler hos os, kan du gør det med ro i maven, for vi er certificeret Rukoforhandler, medlem af Dansk Låsesmede Forening og indehaver af en certificering i ISO 9001. Fragten er på vores regning, såfremt du køber for mere end 499 kroner i vores webshop, og leveringen foregår hurtigt – størstedelen af vores bestillinger afsendes samme dag, som vi modtager dem. Såfremt dine bestilte varer ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi naturligvis 14 dages retur- og bytteret. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af sikringsprodukter, sidder vores venlige og dygtige medarbejdere klar til at besvare dem på telefon +45 70 26 80 02 og mail info@totallaase.dk.