Bøgehække - et prima alternativ til stedsegrønne hække

Bor du i parcelhus eller villa, og ønsker du dig lidt mere privatliv i din have? Er du træt af, at forbipasserende kan kigge lige ind på din grund – men synes du alligevel, at et hegn, en mur eller et rækværk er i overkanten+ Så burde du prøve med en tæt, grøn hæk. Din hæk behøver ikke at være stedsegrøn for at være tæt og uigennemsigtig – hvis du ikke bryder dig om tuja og lignende stedsegrønne hækplanter, kan du med fordel vælge en smuk, grøn bøgehæk.

Bøgehække – den nemme, grønne løsning

Selv om en bøgehæk pr definition er løvfældende, behøver du ikke at bekymre dig for, om hækken taber alle sine blade i løbet af sensommeren og dermed bliver gennemsigtig. Bøgehække taber nemlig først bladene, når nye knopper er ved at springe ud – og er dermed kun nøgen i få dage. Løvfaldet forekommer forholdsvis sent på året, hvilket betyder, at du har glæde af din tætte, fuldt udsprungne bøgehæk hele foråret, sommeren, sensommeren og det meste af efteråret med.

Bøgehække har en smuk, grøn farve og store blade, som skygger effektivt for solen, og skærmer for forbipasserendes – og naboers – nysgerrige blikke. Dertil kommer, at den almindelige bøgehæk er særdeles modstandsdygtig og hårdfør, og trives i stort set alle typer jord. Så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt din have egner sig til bøgehæk – for det gør den efter al sandsynlighed.

Køb færdig, udvokset bøgehæk, og slip for den lange ventetid

Den umiddelbart største ulempe ved en bøgehæk er, at det tager mange år for den at nå op i en acceptabel højde, hvis du køber den fra stikling. Og i al den tid må du væbne dig med tålmodighed og finde dig i, at forbipasserende og naboer stadig kan kigge over din skravlede hæk. Men den gode nyhed er, at du ikke behøver at vente så længe på det smukke resultat. Du kan nemlig købe en fuldt udvokset bøgehæk i den reglementerede højde og med en god tykkelse. Hos primafaerdighaek.dk kan du selv vælge din nye hæk ud fra sort, type, højde og omfang. Du angiver simpelt hen hvor lang hækken skal være, og hvor høj, du ønsker den. Så bliver hækken leveret og plantet på din adresse – og du kan glæde dig over den smukke, grønne bøgehæk hele året rundt, uden at være til skue for uvedkomne.

Du kan læse mere om færdigudvoksede bøgehække og andre typer hække på primafaerdighaek.dk