Børneunderholdning for alle pengene med professionelle klovner, pirater og julemænd

Hvis du står og mangler børneunderholdning til din firmafest, dit barns børnefødselsdag, eller anden festlig lejlighed (for eksempel vejfest, skolefest eller lignende), kan du med fordel kigge forbi 123trylleri.dk. Her finder du professionel underholdning for alle pengene, tilrettelagt præcist efter dit ønske og børnenes behov. Her ser du et par idéer til, hvad underholdningen kan bestå i.

Ballondyr – et sikkert hit hos de små!

Du kender sikkert godt til ballonkunstnere, som hurtigt og gesvindt kan fremstille de mest magiske skabninger for øjnene af dig – kun ved hjælp af farvede balloner! En ballonkunstner eller ballonklovn kan tryllebinde børn såvel som voksne i timevis med sin fantasifulde og farverige opvisning i fingerfærdighed og kreativitet. Den dygtige ballonklovn sørger for at involvere børn i showet, og give dem lov til at være med til at bestemme, hvilke dyr, der skal formes ud af de smukke balloner. Og stemningen er altid høj til et ballon show. Derfor er en ballonklovn oplagt at invitere til børnefødselsdagen eller klassefesten, når underholdningen skal være i top, og stemningen skal piskes op med skæg, ballade og trylleri. Et ballon show er en garanteret succes ved alle festlige anledninger.

Skal du holde gadefest, byfest eller anden form for marked, hvor der er fokus på hyggeligt familie samvær og morsom underholdning, kan du med fordel hyre en ballonklovn til at stå for underholdning og aktivering af de mindste.

Skattejagter med professionelle pirater

En anden mulighed, når de små og mellemstore børn skal underholdes, er en spændende – og lidt farlig – skattejagt. Med pirat tema går du sjældent galt i byen. Børn elsker eventyr, overraskelser og at løse opgaver i fællesskab. Med en vel tilrettelagt skattejagt kan børnene både komme ud for at skulle bruge et kompas, læse et kort, og løse spændende opgaver, som kan give dem nøgler og spor at gå efter i jagten på den gemte skat. Der ligger timevis af underholdning i en skattejagt – og børnene vil snakke om denne begivenhed i lang tid efter din børnefødselsdag. Så hvis du virkelig ønsker at skabe en spændende dag for vildbasserne, er træben, klap for øjet og papegøjer vejen frem Aaaaaargh!

Juletema til julens fester – med ægte julemand og nisser

Julen er børnenes fest! Alle børn ser med længsel frem til den magiske juleaften, hvor hjemmet er dekoreret med lys, nisser, gran og slik i kræmmerhus. Og hvorfor ikke holde en julemandsfest for de små, så de kan få lidt ekstra at glæde sig over. En professionel julemand leverer underholdning, som tænder julelysene i børnenes øjne. Julemanden byder på fællessang, oplæsning af juleeventyr. Dans omkring juletræet – og måske endda uddeling af før-julegaver til de små. Måske kan julemanden endog lokkes til at putte små overraskelser i børnenes sokker eller på adventskalenderen? For de lidt større børn kan julemanden arrangere pakkeleg eller risalamande med mandelgave – og om ekstra bonus kan man få taget billede med den rare julemand, evt iført sit eget nissekostume.

Du kan finde Ballonklovnen Fubbi, Kaptajn Klo og Danmarks smukkeste Julemand på 123trylleri.dk