Det er altid rart at komme ind i et rent og velduftende rum. Hvis du har en virksomhed, er det ekstra vigtigt at sørge for god hygiejne og ordnede forhold, som giver dine kunder en god velkomst. En af de måder, du kan hjælpe dette på vej er ved at investere i den mageløse duftdispenser Microburst 3000.

En funktionel tilføjelse

Den fantastiske Microburst 3000 duftdispenser er en funktionel og uundværlig tilføjelse til din virksomhed. Den lille duftdispenser er en populær og anerkendt klassiker på det danske marked, da den gør sit job rigtig godt. Microburst 3000 duftdispenser neutraliserer hurtigt og effektive uønskede lugte med dets kvalitetstestede duft system. Igennem et sofistikeret system doserer den, den rette mængde duft ud i rummet.

En kompakt fætter

Microburst 3000 duftdispenser er heller ikke noget, der tager opmærksomheden, hvilket er vigtigt, når rengøringselementer er faste tilføjelser til vægge. Den er nemlig utrolig kompakt. Derudover er den også nem at sætte op og kan også købes helt uden batterier i de nyere modeller. Dens unikke programmering betyder, at du bestemmer hvor mange dage duftdispenseren skal holde og på hvilke tidspunkter den skal frigive duft. Der er jo ingen grund til at spilde dyre dråber om natten for eksempel. På den måde kan du også spare penge, da du doserer på det rette tidspunkter.

Kort leveringstid

Hos Clean Management ved vi, at tingene går stærkt ude i virksomheder. Derfor kan du få leveret din duftdispenser i løbet af blot 1-3 dage alt efter hvornår på dagen du bestiller. Bestil din nye duftdispenser i enten hvid eller sort allerede i dag og neutraliser uønskede dufte og optimer din virksomhed allerede i dag.