Dit badeværelse skal også være dit forkælelsesværelse

Badeværelset er en af den slags rum, hvor du kan vælge ikke at bruge særlig meget tid – du kan også vælge at indrette det, så du kan bruge enormt meget tid derude og virkelig forkæle dig selv ved at være der. Når du laver dit badeværelse om, er det helt sikkert det sidste, som du bør have fokus på. Det skal være et rum, hvor du sænker skuldrene og bare slapper af, når du er. 

Hvis du overvejer at lave et nyt badeværelse, kan det være, at du har brug for inspiration i forhold til, hvad der rører sig i øjeblikket. Det kan være med til at gøre, at du finder ud af, hvordan du gerne vil have det. Et af de steder, hvor du kan få masser af inspiration, er på Idegaarden.dk. Det er en stor webshop, der forhandler badekar, brusere, armaturer, møbler og meget andet til dit badeværelse. Det hele er nyeste mode, hvilket gør det nemt for dig at finde ud af, hvordan du indretter et flot og moderne badeværelse. 

Der er fokus på de rene linjer og en grad af minimalisme, når du indretter dit badeværelse. Der skal ikke være flere ting, end dem du har brug for. Det udelukker dog ikke, at du kan have to brusere, to håndvaske og et spabad, hvis det er det, som du har brug for. Det er dog ikke et rum, hvor du kommer en masse ekstra møbler ind. Typisk vil der bare være et skab, hvor du kan have dine håndklæder og toiletting. 

For at gøre det nemt at gøre rent og understrege det minimalistiske element kan du vælge at hænge skabene på væggene, så de “svæver” over gulvet. Det får gulvet til at se langt større ude på badeværelset. Det kan være særligt rart i mindre badeværelser, hvor der ikke er så meget gulvplads.