Elite-armor.dk - snitsikker og skudsikker beskyttelse af torso og hænder

Medarbejdere inden for brancher, som er i risiko for nærkamp eller ofte kommer i skudlinjen, er særligt udsatte over for skader, som kan være livstruende. Det drejer sig primært om politi- og militærfolk, men også vagtservice medarbejdere, dørmænd og gademedarbejdere kan være i farezonen. Der skal ikke meget til, førend en glad aften i byen forvandler sig til et voldeligt kaos, og slet ikke når der er alkohol involveret. Inden for de seneste år er knive og skydevåben blevet et mere almindeligt syn i det danske byliv. Derfor er det vigtigt at træffe sine forholdsregler.

Vælg den rette vest – stiksikre og skudsikre veste hos Elite Armor

Når du skal vælge sikkerhedsudstyr til din virksomhed eller din afdeling, er det vigtigt, at du tager forholdene i betragtning. Hvilke typer vold er dine medarbejdere typisk mest sårbare overfor? Er der fare for, at de kan blive angrebet med stikvåben på klos hold, er det fornuftigt at vælge stiksikre veste, som er særligt designet til at beskytte bæreren i den type situationer. Er der fare for, at modstanderen er i besiddelse af et skarpladt våben, skal vestens traumeplade kunne modstå det hårde impact fra de mest almindelige typer ammunition.

Hos Elite Armor finder du blandt andet den super stærke og modstandsdygtige ”Elite Armor Impact”, som har udskiftelige traumeplader. Med en ekstra forstærket traumeplade kan denne vest beskytte bæreren mod skud fra våben så kraftige som en AK47.

Snitsikre handsker fra Elite Armor

Udover torso og hoved er hænderne også i farezonen, for eksempel når man skal afværge angreb med knive eller andre blankvåben. Derfor er det vigtigt at træffe sine forholdsregler, når medarbejderne – for eksempel gadeplansmedarbejdere, vagter eller dørmænd – er i risiko for at blive angrebet med snitvåben. Snitsikre handsker beskytter hænder og håndled mod læsioner fra alle typer knive. Se de lette og komfortable snitsikre handsker på Elite-armor.dk