En fjernstyret bil til børn og voksne

En fjernstyret bil er næsten grundeksemplet på et styks godt, gedigent legetøj. Hvis man bare bliver bedt om at forestille sig “legetøj” til børn over otte år, så tænker mange mennesker nok på en fjernstyret bil, der hviner og ræser gennem haverne, gruset og vejene i villakvartererne.

Fart og tempo har altid fornøjet børn og barnlige sjæle i alle aldre uanset køn, og trods at udviklingen i underholdning går i retning af at styre en racerbil bag en computer- eller telefonskærm, så er det stadigvæk svært at slå oplevelsen med at styre en miniature-udgave af en bil i det virkelig liv, hvor man kan mærke vinden, terrænet og styrken på egen hånd.

Derfor handler det om at vælge den rigtige fjernstyret bil til ens temperament, erfaring og tålmodighed, for selvom man nok kan blive fristet til at investere i den første og dyreste fjernstyret bil, fordi man tror, det er ensbetydende med den bedste oplevelse, så skal man huske, at netop erfaring og kontrol er to elementer, som ikke altid går godt i spænd med den vildeste fjernstyret bil på markedet.

Det ville jo være synd og skam, hvis man købte den dyreste af slagsen bare for at køre den i smadder under prøvetesten, fordi man ikke kan kontrollere den.

Således anbefaler vi, at du starter med at købe en fjernstyret bil for begyndere og langsomt oparbejder erfaring med at styre sådan en, så du senere kan opgradere til nogle dyrere eksemplarer og langsomt, men sikkert nå til det eksemplar, du kunne tænke dig at styre i sidste ende.

Måske tænker du, at du skam sagtens kan styre en fjernstyret bil, fordi du har kørt med en for mange år siden, eller du hurtigt kan lære dit barn, hvordan man gør, men udviklingen på området med fjernstyrede biler har gjort, at du både kan få elektriske fjernestyrede bileder og dem, der kører på brændstof – eller du kan bygge din egen helt fra bunden.

Forhør dig eventuelt hos en kyndig forhandler, hvilken type fjernstyret bil, der vil egne sig til dig eller dit barn.