Få en flot afskærmning af haven, der holder støjen ude

Der er fordele og ulemper ved at bo tæt på en stor vej. Fordelen er selvfølgelig, at du hurtigt selv kan komme ud på vejen, når du skal nogle steder. Dermed kan det for eksempel blive hurtigt for dig at komme på arbejde, når du skal det om morgenen. Det kan være en kæmpe fordel i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen. Ulempen ved det er selvfølgelig, at du kommer til at have en del støj i dit hjem. I dag kan vinduer laves så tætte, at du typisk ikke vil kunne høre det, når du er inde i huset, og vinduerne er lukket. Du vil derimod godt kunne høre det, når du er ude i din have. 

For at dæmme op for støjen og kunne bruge din have mest muligt er det en god ide for dig, at du får sat et støjhegn op. Dermed kan du reducere støjen betydeligt og virkelig få brugt din have noget mere. Du kan i dag få mange forskellige former for støjhegn. Du behøver derfor ikke at være bange for, at du ender med at have et højt og grimt hegn hele vejen rundt om haven. 

Et af de steder, hvor de kan hjælpe dig med at lave en flot og grøn afskærmning, der kan fungere som støjhegn, er hos firmaet buus-ag.dk. Det er et anlægsgartnerfirma, der blandt andet har specialiseret sig i at lave flotte hegn. Selve hegnet er lavet i et materiale, der kan dæmme op for støjen. Udenpå det kan du så gro planter. Det gør, at hegnet kommer til at blive en naturlig del af din have – og ikke kommer til at virke som en høj og ubehagelig mur, som du skal sidde og se på. Det vil for eksempel være rigtig flot med et støjhegn med efeu på.