Hvis du går og har komplikationer med ryggen kan det i en høj grad gå ud over din hverdag. En forbedret holdning kan være med til at formindske og afskaffe rygsmerter og forebygger også yderligere komplikationer. Med en holdningskorrigerende skulderstøtte fra Orthoteh kan du få en mere smertefri hverdag.

Et produkt i topklasse

Den holdningskorrigerende skulderstøtte fra Ortoteh er et fantastisk produkt, som fungerer ved at have to elastiske metalstivere i ryggen, som støtter den ønskede korrektion. Stiverne kan tages ud, hvis man ønsker en blødere form for støtte. Skulderstøtten er lavet af et antimikrobielt og elastisk materiale, som er fri for latex, hvilket betyder, du trygt kan have det hvilende mod huden. Produktet kan tages af og på uden hjælp fra andre, og er designet med ergonomi for øje, så du undgå ubehag ved for eksempel stropper ved armene.

Gode grunde til at investere i din ryg

Den holdningskorrigerende skulderstøtte er et eminent valg til dig som ønsker en bedre holdning, til dig som gerne vil af med smerter eller hovedpine forårsaget af rygproblemer, ønsker en behagelig rygstøtte, der lader huden ånde, til dig som vil af med rygspændinger og til dig, som ønsker produkter i høj kvalitet, som du kan få glæde af i lang tid fremover.

Kom problemer til livs allerede i dag

På Henzas hjemmeside kan du finde flere former for skulderstøtte, og der er med garanti en skulderstøtte, der kan hjælpe dig med dine udfordringer. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services er du mere end velkommen til at kontakte os og få en kyndig snak med en af vores professionelle medarbejdere. Kom dine rygproblemer til livs allerede i dag med en skulderstøtte i den bedste kvalitet fra Henza.