Et Newyorker gulv kan i den grad være med til at give dit hjem en ansigtsløftning. Et Newyorker gulv emmer af storbyens glans og charme. Hos NeoCoating forhandler vi de populære Newyorker gulve til gode priser.

Få det udtryk du ønsker

Hos NeoCoating kan vi lave dit Newyorker gulv i lige præcis den farve, du ønsker, så du kan opnå lige præcis det udtryk i dit hjem, som du går og drømmer om. Du kan være sikker på at få kvalitet ind under fødderne, når du bestiller hos NeoCoating. Dit gulv bliver altid skabt i tæt samarbejde med dig. Du kan altid også komme forbi vores 500 m2 store showroom og få syn for sagen inden du investere i et af de smukke gulve.

Meget mere end æstetik

De flotte Newyorker gulve kan meget mere end blot se flotte ud. Alt efter hvor meget vægt dit gulv skal kunne bære, bliver det lagt i enten polyurethan eller epoxy. Polyurethan anbefales til hjemmet, hvorimod epoxy gulve anbefales til steder såsom kontore eller industrielle lokaler, hvor der bruges tungere maskiner eller er mere hyppig fodtrafik. Det gode ved polyurethan er at det også fungerer både stødabsorberende samt lyddæmpende. På den måde kan du altså få et meget sundere indeklima, når du investerer i Newyorker gulve lavet af polyurethan.

Få råd og vejledning

Hos NeoCoating går vi højt op i at folk får den rigtige løsning lagt som gulv. Derfor kan du altid snakke med os og få råd og vejledning om, hvilke gulve, der vil egne sig bedst til dine lokaler. Vi har et team af kyndige fagpersoner, som står klar til at hjælpe dig.