Har du allerede planlagt en tur i vildmarken? Så er det ved at være på tide at begynde planlægningen at dine outfits. Din påklædning på turen har nemlig rigtig stor betydning for din komfort og dermed den samlede oplevelse. Læs med her og bliv godt klædt godt på til en tur i vildmarken.

Fodtøj

Hvis du skal gå meget på din vildmarkstur, så er det vigtigt at have noget ordentligt fodtøj. Vandrestrømper og militær støvler er et must. Støvlerne er rigtig gode, hvis du skal gå i ujævnt terræn med tung oppakning. De støtter nemlig foden og anklen, så du ikke vrider om.

Regntøj

Hvis vejrguderne skulle være imod dig, så er det rart at have regntøj med. Der er ikke noget ved at være udenfor, hvis man bliver gennemblødt fra top til tå. Invester gerne i en skaljakke. Det er en form for regnjakke, som også er åndbar. Dermed er det rarere at bevæge sig rundt i.

Jakke

Det er super vigtig at have en god varm jakke med, som du let kan bevæge dig rundt i. Fiberjakker er meget populære i outdoor mijøet, og det er der en god grund til. Fiberjakker er nemlig både lette og lækre. De er kendetegnet ved det syntetiske fyld, der gør, at de kan tåle at blive våde og stadig bevare evnen til at holde kroppen varm.

Bukser

Når du skal vælge bukser, så vælg et par, der ikke bliver våde, hvis jorden er fugtig. Det er nemlig super upraktisk, når du skal tilbringe meget tid siddende på jorden. Zip-off er også smart. Så har du bukser og shorts samlet i et stykke tøj. Funktionalitet bliver din bedste ven i vildmarken.