Find din advokat Århus online

Som virksomhedsejer eller ansvarlig eller tegningsberettiget i en virksomhed kan du ofte komme ud for at skulle bruge kompetent advokat bistand. Især i meget komplicerede sager kan det være vanskeligt for lægmand at gennemskue, præcis hvilke kompetencer, som skal ind over – og selv om virksomheden har en fast ansat jurist, er det ikke sikkert, at han eller hun vil kunne løfte en kompleks sag med mange teknikaliteter og forskelligartede interessenter.

Advokatfirmaet Hindkjær – professionel og kyndig juridisk vejledning til erhvervslivet

Det kan derfor tilrådes, at du i sager, hvor konsekvenserne kan risikere at blive uoverskuelige for dig og din virksomhed, allierer dig med et advokatfirma med speciale inden for erhvervsret. Er du eller din virksomhed bosiddende i Århus og omegn, og skal du bruge en dygtig advokat i Århus, kan du med fordel tjekke Advokatfirmaet Hindkjær ud. Advokatfirmaet Hindkjær er stiftet i 2002 af advokat Christian Ditlev Hindkjær, og har siden da ydet juridisk bistand til virksomheder, især i forbindelse med rets- og voldgift sager. Hovedvægten ligger på erhvervs- og erstatnings retlige problemstillinger, og Advokatfirmaet Hindkjær er ikke bange for at tage de store og særligt komplicerede sager – nærmest tvært imod. Advokat Christian Ditlev Hindkjær har specialiseret sig i erhvervsjura og i sager af tung og kompleks natur, og har med sin baggrund som voldgiftdommer og konstitueret landsdommer en vægtig ballast.

Hvorfor skal jeg vælge Advokatfirmaet Hindkjær som min juridiske sparring partner?

Hos Advokatfirmaet Hindkjær finder du udelukkende kompetente og juridisk specialiserede medarbejdere, som kan levere juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau, og med ambitionen om at give dig den bedste behandling som klient. Advokatfirmaet Hindkjær sætter en stor ære i et højt niveau af fortrolighed og diskretion, og leverer advokat bistand på basis af en omfattende faglig viden og et høj niveau af professionalisme. Du kan læse mere om Advokatfirmaet Hindkjær og deres kompetence områder på