Find smukke møbler i genanvendte naturmaterialer på Thors-design.dk

Møbler i råt genbrugstræ er oppe i tiden som aldrig før. Det er super trendy at kunne fremvise et møblement, som er lavet af upcyclede natur materialer. Dette hænger sammen med den gennemgående globale tendens, som handler om, at vi som menneskehed skal finde en mere bæredygtig livsstil, end vi har kunnet præstere hidtil. Et af de væsentligste elementer i denne tendens er netop at begrænse forbruget ved at genanvende genstande og materialer – og eventuelt finde på nye og innovative måder at bruge disse på.

Plankeborde i upcycled Azobé træ fra Thors Design

Hos Thors Design imødekommes denne hotte trend med åbne arme. Og idealerne om genanvendelse og bæredygtighed udleves til fulde. De smukke og bastante plankeborde fra Thors Design er nemlig fremstillet i 100% genanvendt træ. Og det er ikke en hvilken som helst type træ, der anvendes til de smukke plankeborde. Det hårde og særdeles robuste afrikanske Azobé træ er nemlig hentet i danske færgehavne, hvor plankerne har tjent som bolværk gennem de sidste minimum 60 år. Her er træet blevet mærket af årtiers vind, vejr, saltvand og havgus. Og derfor er hvert enkelt plankebord fra Thors Design helt og aldeles unikt. Hver enkelt planke fortæller sin egen historie, og bidrager med sin helt egen personlighed til den samlede helhed. Et plankebord fra Thors Design har ikke sin lige noget andet sted i verden.

Thors Design – smukke møbler til undedørs og indendørs brug

På Thors Designs website Thors-design.dk kan du se og bestille de smukke plankeborde samt de øvrige møbler, formgivet og fremstillet af genanvendte materialer. Thors Design er nemlig, foruden de velkendte plankeborde, leveringsdygtige i cafeborde, konferenceborde, plantekummer, borde/bænke sæt, skraldespande, cykelstativer, havemøbler i træ, olielamper, hylder til ophæng, brætter til servering af tapas, fyrklodser, bålfade og bålsteder, samt mange andre kreative produkter. Og så kan du altid fremlægge dine ønsker til produkter, specielt fremstillet til dig.