Flotte medaljer til alle sportsgrene - find dem online

Inden for de fleste sportsgrene afholdes konkurrencer i ny og næ, med det formål at afklare, hvem der er hurtigst, stærkest, eller har det bedste hold sammenspil. Dette gælder såvel for holdsport så som fodbold, håndbold, ishockey, volley ball eller basketball som for single sportsgrene, for eksempel dressur ridning, svømning, gymnastik eller atletik.

Under alle omstændigheder er det som oftest en fest, når vinderen skal modtage sin velfortjente præmie. Uanset det sportslige niveau, er dette en del af traditionen – det gælder såvel for super liga klubber som for lilleput holdet i den lokale fodboldklub. Og derfor skal der selvfølgelig også være medaljer med i legen, når klubmesterskaberne, venskabskampene eller det hyggelige ridestævne internt i rideklubben afholdes.

Flotte medaljer til stærke vindere

Ud over pokaler, er guld- sølv- og bronze medaljer de traditionelle præmier, som bringes i spil ved sportslige lejligheder. Selv om medaljen ikke er ledsaget af et større pengebeløb, som det er tilfældet ved de store internationale super liga kampe, symboliserer den stadig hårdt arbejde, kampvilje, og selvfølgelig den vel fortjente ære. Og så kommer den til at pryde væggen i klubhuset sammen med de andre hjemtagne trofæer, klubben i årenes løb har høstet ved stævner, kampe og opvisninger.

Medaljer i høj kvalitet til en billig penge hos Pokalbutikken.dk

Hvis du og din klub står for at skulle afholde et stævne eller en turnering, kan du med fordel finde de flotteste medaljer, fremstillet i solide materialer, hos Pokalbutikken.dk. Her kan du gå på opdagelse i en verden af fodbold medaljer, emblem medaljer, og tilhørende medaljebånd i de officielle farver. Der er mulighed for, at du kan få din egen indgravering på medaljerne, eller eksempelvis årstal og klubnavn trykt på de flotte medaljebånd. På den måde bliver medaljen mere unik og personlig.

Se hele udvalget af medaljer og medaljebånd på Pokalbutikken.dk