Frandsen lamper - tidløs stil og elegance

Når du indretter stuer og værelser i dit hus eller i din lejlighed, er det vigtigt, at du ikke glemmer lyset. Det betyder nemlig ikke blot, at du skal huske at hænge lamper op – det betyder , at du meget nøje skal overveje, hvilken type belysning du ønsker i hvilke rum. Lyssætningen har nemlig rigtig meget at sige i forhold til hvilken atmosfære og stemning, du ønsker at skabe. Der er stor forskel på den type belysning du vælger til henholdsvis et arbejdsrum eller en hyggelig stue. Og du ville aldrig bruge den samme type belysning i dit badeværelse, som du bruger i dit soveværelse.

Vælg designer lamper, og få garanti for flot belysning

Uanset om du er i markedet efter gulvlamper, bordlamper, væglamper, loftlamper, pendler eller spots, bør du vælge designer lamper af høj kvalitet – især når det handler om belysning i de rum, du bruger allermest. Din hyggelige stue opnår kun den hyggelige stemning med den rigtige belysning, som helst skal være afdæmpet og decentral – den bør for eksempel ikke komme fra en loftlampe. Loftlamper udmærker sig ved at sprede et ensartet og jævnt lys over hele rummet, hvilket kan være vældig praktisk som arbejdslys eller i forbindelse med oprydning og rengøring, men ikke er særligt hygge- eller stemnings befordrende. Omvendt vil du gerne have forholdsvist skarpt – dog ikke blændende – lys i dit køkken, da det er meget rart at se, hvad man laver, mens man kokkererer.

Frandsen lamper fra lite-house.dk

Er du til de klassiske lampetyper, som har en tidløs elegance og en raffineret stil, går du ikke galt i byen med Frandsen lamper. Frandsen Lightning designet og produceret kvalitets lamper siden 1968. Lamper fra Frandsen hæver sig over gennemsnittet, både hvad angår det æstetiske og og det funktionelle. Frandsen lamper fås i forskellige farver – dermed er du altid sikret at kunne finde en lampe fra Frandsen, som passer præcist ind i din stil. Se alle de smukke Frandsen lamper på lite-house.dk