Hvis du er leder i en virksomhed, HR-chef eller har ansvaret for personalepleje i firmaet, har du garanteret styr på mange af de initiativer, man som virksomhed kan tage, så de ansatte har det godt i arbejdstiden. Det er meget motiverende for medarbejdernes arbejdsglæde, loyalitet og produktivitet, hvis de kan mærke, at arbejdspladsen tager hånd om deres helbred. Man hører så ofte om, hvor vigtigt det er at få 600 gram frugt og grønt om dagen. Men også, hvor dårlige vi er til faktisk at få den fornødne mængde. Hvis du bestiller en frugtordning, kan du sikre, at dine ansatte altid kan tage sig et friskt stykke frugt og optimere virksomhedens generelle helbred.

Friske og kernesunde ansatte

Det kan nærmest have en terapeutisk effekt på både sind og krop at spise et sprødt æble eller en smagfuld banan. Frugt er langt bedre og sundere end slik, chokolade og wienerbrød. Og vi ved jo alle godt, at disse ting er en implementeret del på de fleste arbejdspladser. Mange går til det hurtige sukker, når de har behov for et hurtigt skud energi sidst på eftermiddagen. Men faktisk giver frugt også energi, men holder blodsukkeret mere stabilt og giver en bedre mæthedsfornemmelse. Desuden er de også propfyldt med vigtige vitaminer og mineraler, der giver et godt helbred og mere modstandsdygtigt immunsystem. Frugtens fibre og enzymer er med til at give en bedre fordøjelse. Derfor kan frugt muligvis gøre, at dine ansatte kan undgå nogle af de følgevirkninger, der ofte følger med et stillesiddende arbejde.

Stiller du i stedet frisk frugt frem til medarbejderne, sikrer du, at de nemt kan finde et sundt alternativ til de sukkerholdige kaloriebomber. Hvis du er på udkig efter en delikat og billig frugtordning til København, kan du bestille hos Frugtordning.dk. De leverer frisk frugt til døren hver dag i dine ønskede mængder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *