Når det kommer til denim, er det svært at komme udenom amerikanske wrangler. De har produceret tøj til den brede befolkning i mere end 100 år, og har gjort det med en vis stilsikkerhed, kvalitetsbevidsthed og selvtillid. Wrangler har nemlig som få andre formået at følge med tiden, samtidig med de har holdt fast i deres egne grundværdier. For kvaliteten har altid været i højsædet ved det amerikanske brand, hvilket har været med til at holde dem i toppen i så mange år.

Årelange traditioner

Denim er en klassiker med rigtig mange år på bagen. Det er blevet båret af mange handlekraftige mænd igennem tiderne, og særligt jeans har vi set mænd som John Wayne, James Dean og mange andre helte bære i flere omgange. Denim er kendt som et enormt slidstærkt materiale, og de allerbedste jeans kan derfor holde i rigtig mange år. Her kommer wrangler ind i billedet, for er der nogen som kan producere holdbare jeans, så er det wrangler. De er om nogen kendte for at være kvalitetsbevidste, hvilket har været en stor faktor for, at de har kunnet holde sig på markedet i så mange år. Et par jeans kan være nok så flotte, men hvis de hurtigt er slidt op, er det begrænset hvor meget glæde de har kastet af sig. Her har wrangler valgt at specialisere sig i holdbarheden, hvilket de har gjort med stor succes.

Stilrent design

Designmæssigt er der ikke stor forandring fra de jeans wrangler producerede for 100 år siden, til de jeans som de producerer den dag i dag. Med en minimalistisk stil har de haft kvaliteten som førsteprioritet, og har derudover udviklet på komforten, så deres jeans sidder mest muligt optimalt på dig.