Giv dine medarbejdere velvære på arbejdspladsen med massagestole

Ondt i ryggen, hold i nakken, spændinger over lænden og infiltrationer i skuldrene. Det moderne liv med stillesiddende, foroverbøjet arbejde byder på mange kvaler. Og så har vi slet ikke taget fat på dårligt blodomløb, hæmmet fordøjelse og andre dårligdomme, som kommer af at sidde ved en arbejdsstation størstedelen af sin vågne tid.

Pas godt på dine medarbejdere i deres arbejdstid

Hvis du er ansvarlig for, at medarbejderne på kontoret trives, har du en intresse i at passe godt på den generelle sundhed på arbejdspladsen. Du gør sikkert dit alleryderste for at imødekomme medarbejdernes behov for sund mad i form af firmafrugt ordninger og økologisk frokost, og din virksomhed har sikkert også en udmærket sundhedsordning via pension og forsikring, som sikrer medarbejderne adgang til diverse sundhedstilbud og motion uden for arbejdstiden. Men hvis du virkelig vil gøre noget for at højne virksomhedens helbredstilstand, bør du give dine medarbejdere lidt ekstra i hverdagen. Og hvad kan være mere luksus for en kontornusser, end tilbuddet om at få løsnet op for spændinger og myoser i den hård prøvede kontorryg?

Massage i arbejdstiden med en massagestol af høj kvalitet

Måske har du undersøgt diverse firma massage ordninger, men fundet, at det både er for dyrt og for besværligt. For det første når en massør aldrig helt i bund, når der skal afsættes højst tyve minutter pr medarbejder en gang hver 14. dag. Og for det andet kommer effektiviteten på arbejdspladsen til at lide under, at alle er væk fra deres arbejdsstation for at få massage på denne ene dag. En meget mere effektiv og fleksibel løsning, som samtidig vil vise sig også at være billigere i længden, er at indkøbe en eller flere massagestole i høj kvalitet. Iwao Massagestole tilbyder lækre state of the art massagestole af høj kvalitet og til aldeles fair priser. Se hele udvalget, og find en billig massagestol til din virksomhed,  på iwao-massagestol.dk