Giv dit hjem farver og hygge med et kludetæppe

Hvis du gerne vil have nogle flere farver ind i dit hjem, er det slet ikke sikkert, at du behøver at begynde at male væggene eller købe nogle nye farverige møbler. I stedet kan det være en god ide, at du ser på de ting, der ligger på gulvet. Måske har du slet ikke et gulv tæppe, måske har du valgt et i sort eller gråt, der ikke er med til at give så meget mere farve. I begge tilfælde er det en god ide, at du får dig et flot, farvet kludetæppe. Det vil med det samme give nogle flere farver i dit hjem. 

Der er mange steder, hvor du kan købe lækre og farverige kludetæpper. Det er for eksempel på webshoppen boxdelux.dk. De har et stort udvalg af tæpper i nærmest alle regnbuens farver. Lige meget hvilken du foretrækker, vil du dermed kunne finde den. Du kan vælge mellem helt ensfarvede tæpper eller vælge nogle, hvor flere farvetoner er sat sammen. 

Fordelen ved et kludetæppe er, at det er meget slidstærkt. Det vil derfor også være smart for dig at have det liggende i entreen eller et lignende sted, hvor der bliver gået hen over det mange gange om dagen.