God duft med House of Coal

Der er mange områder af ens hjem og rejseartikler, hvor der kan opstå irriterende lugtgener, og hvor man for eksempel på farten ikke altid lige har muligheden for at kunne lave en rengøring til bunds, der fjerner alle lugtproblemerne.

Der findes heldigvis en god løsning med House of Coal  til mange lugtsituationer.

Du kender nok til artikler, der fjerner lugtproblemer ved blandt andet toilettet og lugtfjernere ude i bilen, men det næste skridt på udviklingsstadiet med at fjerne lugte dårlige lugte er her allerede.

Og det er endda et af naturens egne midler, vi har med at gøre fra House of Coal, hvornår du har et materiale, der kan gå i ét med naturen efter endt brug.

Derfor er der heller ikke mekanik, plastik eller svær teknik involveret med House of Coal, der i sin enkelthed går ud på, at du har nogle poser, der er lavet af silke, som indeholder kul med evne til at fjerne dårlige lugte, som du så placerer de steder, hvor du ønsker en god lugt.

Poserne fra House of Coal er ikke begrænset til et eller få steder til anvendelse, da du kan anvende dem i alt fra tasker, skuffer, skabe og meget mere, om det så er til hjemmet eller på farten.

Poserne kan fås i både diskrete farver, så de ikke vækker opsigt, eller i pangfarver, så de er nemme at finde igen. Dog er de stadig anonyme at se på og afslører ikke sig selv og deres grundeksistens.

Posernes indhold, der er frit for kemikalier og er et helt naturligt produkt, kan holde sig i op til to år, hvorefter du blot klipper et hul i poserne og drysser indholdet ud, hvilket for eksempel kunne være på dine planter.

Indholdet har nemlig et godt tilskud af mineraler til dine planter, og på den måde bliver House of Coal genbrugt på fornem vis og går i kredsløb med miljøet.