Herman Miller Aeron B - den ultimative kontorstol

I disse år er der kommet større og større fokus på de skadelige virkninger ved stillesiddende arbejde. Samtidig er der dukket anvisninger op på, hvorledes man kan forbedre og variere sin arbejdsstilling i løbet af dagen. Det anbefales, at man rejser sig fra sin arbejdsstation et par gange i timen, og laver øvelser for ryggens og kredsløbets skyld. Og hæve-sænke bordets mellemkomst har sat nye standarder for, hvordan vi bør arbejde i dagligdagen.

Få en sundere siddestilling med en kontorstol af høj kvalitet

Men helt ærligt: Hvor mange af os følger disse anvisninger til punkt og prikke? Langt de fleste af os sidder på kontorstol størstedelen af dagen. Er man opslugt af sit arbejde, glemmer man at komme op og lave øvelser. Og det kræver en del tilvænning at stå op og arbejde, samtidig med at man koncentrerer sig om komplekse opgaver.

Det bedste, du kan gøre for dig selv, er således at sørge for, at du sidder optimalt. Og til dette kræves en kontorstol, som er indrettet på en måde, som tager hensyn til den menneskelige anatomi. Her har Herman Miller kontorstolene længe været det førende mærke. Kontorstole for Herman Miller er langt fremme i skoene, når det gælder ergonomisk design og høj siddekomfort.

Køb herman Miller Aeron B hos Valueshop

Især den ikoniske Herman Miller Aeron er stadig den uovertrufne vinder, når det handler om kontorstole, som faciliterer en sund siddestilling. Herman Miller Aeron kommer i tre størrelser, hvor Herman Miller Aeron A er den mindste – til de meget petit typer, Herman Miller Aeron B er til mennesker med gennemsnitshøjde og -drøjde, og Herman Miller Aeron C er tilde lidt tungere typer. Du kan på bagsiden af en Herman Miller Aeron kontorstol mærke, om der sidder en, to eller tre prikker, og dermed vide, hvad størrelse, stolen har.

Du kan købe Herman Miller Aeron B i en refurbished udgave til en brøkdel af nyprisen på Valueshop.dk