Hvad er en kodelås?

Hvad er en kodelås, og hvad kan den?

Kort fortalt opfylder den nogle grundlæggende behov, som vi mennesker har haft næsten siden tidernes morgen: At beskytte de ting, vi har kært, blandt andet ved aflåsning.

Siden de første former for aflåsning blev opfundet, har udviklingen på den front udviklet sig eksponentielt. Et eksempel er med kodelåse, som man til stadighed forbinder med moderne former af for at sikre ens værdigenstande.

Men nu om dage kan kodelåse bruges til meget andet og have mange flere funktioner end til at låse op og i med, hvilket man blandt andet kan opleve med de multifunktionelle kodelåse fra Scantron.

Selvfølgelig besidder kodelåsene fra Scantron den elementære funktion at kunne bruges til at låse ting inde, men en kodelås fra det firma kan også bruges som supplement til en eksisterende dørstation.

Med en kodelås er der også langt flere muligheder – selvsagt – end ved for eksempel en kædelås, som også ville være for nem at bryde op.

Det smarte ved en kodelås er blandt andet – også dem fra Scantron – at de kan bruges til for eksempel at tænde lyset, åbne garagen eller noget helt tredje, når man indtaster den valgfrie kode, som kan variere med op til flere cifre, så den bliver svær for udefrakommende at aflure.

Med en kodelås fra Scantron kan du også vælge at programmere den ene kodelås til at være koblet op med mange forskellige kodekombinationer, så du blandt andet kan få den til at udføre flere af de førnævnte opgaver med blot én enkelt kodelås, så du ikke skal hen og købe flere til forskellige formål.

Hos Scantron får du en kodelås, der både er stilren og harmonisk at betragte, og så er der en herlig tilføjelse, der gør, at den lyser op i mørke, da der er installeret dioder i den.