Hvad har og kan Asp-produkt.dk?

Kender du til Asp-produkt.dk?
Det er måske ikke tilfældet, hvis du er privatperson, men hvis du begår dig i bygge- eller anlægsbranchen som enten medarbejder eller ejer, er du måske stødt på mærket og servicevirksomheden, der går under navnet Asp produktudvikling A/S, der ergo bliver forkortet til Asp-produkt.dk, når man skal tilgå deres hjemmeside.

Men hvad er så deres fagområde?
Deres speciale er at udvikle og lave produkter, der aflaster og hjælper til ved arbejdet i netop bygge- og anlægsbranchen. Desuden garanterer de også service i form af eftersyn på deres produkter, som man kan bestille til hver en tid.

Da firmaet havde sin spæde start, der kan dateres tilbage til 1994, beskæftigede de sig udelukkende med vakuumløftere, der kunne bruges til løft af blandt andet fliser og generel belægning. 
Siden da har deres varesortiment udvidet sig markant, hvor de nu om dage blandt andet laver og sælger alt fra kanp-on-kraner til for eksempel ladvogne; pallevogne og sandafrettere.

Virksomheden har nu udviklet sig til også at hjælpe tømrebranchen, men uanset fagområde, så er spids-kompetencen hos dem stadig at skabe produkter, der skal være med til at gøre arbejdsprocessen mere smidig og lettere at håndtere.

Som nævnt, så yder de også eftersyn på deres produkter, så du kan være sikker på altid at have et fuldt funktionelt produkt i hænderne, og det er da værd at bemærke, at flere af deres produkter netop har lovpligtige krav på eftersyn.
Du vælger selv på deres hjemmeside, hvilken slags service eller eftersyn de skal give dit hjemkøbte apparat, om det skal foregå hjemme hos dem eller hos dig. Du kan desuden helt selv vælge dato og tidspunkt for, hvornår det skal finde sted.

En anden gavnfuld service, som Asp-produkt-dk, tilbyder, er, at man kan finde manualer til flere af deres maskiner på deres hjemmeside, Asp-produkt-dk.