Enhver ejer af en virksomhed med et fysisk lager ved, hvor vigtigt det er at have orden og overblik. Det kan betyde forskellen på tilfredse eller utilfredse kunder, succes eller ikke succes. Du kan med fordel indrette dit lager med robuste og billige lagerreoler, så du får styr på logistikken.

En billig lagerreol er ikke nødvendigvis en dårlig lagerreol. Det ses nemlig tit, at virksomheder sælger deres brugte reoler fra til en billig pris, uden at reolerne er udslidte. Det betyder som oftest, at virksomheden blot har fået nyt varesortiment eller flytter til nye lokaler, og derfor skal udskifte deres reoler.

Derfor kan du gøre et godt køb ved at købe billige, brugte lagerreoler til din virksomhed. Hvad enten du er lige ved at starte op, eller du bare har brug for lidt ekstra reolplads, kan de brugte reoler være et praktisk køb.

Orden og overblik er vejen til god service og glade kunder

Når du har det fornødne overblik over dine varer, kan din virksomhed køre optimalt. Rod og uorden er enhver leders mareridt, og det avler blot mere rod, frustration og stress. Derfor er det vigtigt at investere i gode opbevaringsløsninger, og løbende optimere dem efter din aktuelle varebeholdning.

Et lager kan hele tiden ændre sig, hvad enten du har en fysisk butik eller kører netbutik. Derfor er det også vigtigt altid at være klar til at udvide eller flytte rundt. Det betaler sig at have ekstra reoler på standby, så du i spidsbelastede tider – for eksempel til jul – kan gøre plads til flere varer end normalt.

Med et velindrettet lager er du godt på vej til at gøre både dine kunder og dine medarbejdere tilfredse.