Julen varer længe, og som bekendt varer den helt til påske. Men hvorfor ikke få julen til at vare flere år? Julen er dén tid på året, som mange går og glæder sig til. I julen er hyggen i centrum, og er der noget, vi danskere kan li’, så er det hygge.Derfor er det oplagt at få julen til at vare så længe som muligt.

Men lige så meget, som vi kan li’ julen, så er vi også glade, når det er slut med julegaveræs, julemusik i butikkerne og gaderne, der er pyntet op. Derfor er det godt, at der findes andre måder, hvorpå julen kan vare endnu længere end den allerede gør. Dette kan blandt andet være, at man i butikker, i storcentre eller i hjemmet vælger at bruge kunstige juletræer fremfor ægte grantræer. På den måde kan man mange år i træk gøre brug af det samme juletræ, og derfor skal man ikke hvert år ud for at anskaffe sig et nyt træ. Ligeledes slipper man også for den rengøring, der følger med et ægte grantræ, da de kunstige juletræer naturligvis ikke drysser nåle ud over hele gulvet.

Mange fordele ved kunstige juletræer

Ikke nok med, at man slipper for hvert år at skulle finde et nyt juletræ, og man slipper for rengøringen efter de dryssende nåle, så er der altså også mange andre fordele at finde ved at vælge et kunstigt juletræ frem for et ægte grantræ.

Med et kunstigt juletræ er det også slut med allergi i juletiden, og derfor bliver det nemmere at nyde julen for dem, der har granallergi. På den måde kan alle nyde julen fuldt ud uden at skulle gå på kompromis på nogen måde.

Desuden er det også langt mere sikkert at have et kunstigt juletræ, da de er lavet, så der ikke går ild i dem, hvis du vælger at have levende lys som pynt på træet. Dermed er det også slut med bekymringer i juletiden.

Det bedste af det hele ved de kunstige juletræer er, at de er så naturtro, at det ikke er til at se, at de er kunstige og ikke ægte. Sammen med de andre fordele ved de kunstige juletræer, er der altså ingen grund til ikke at vælge et kunstigt juletræ til næste jul, som du jo kan bruge de næste mange år fremover.