Categories: Praxiswear.com

Køb tøj til sundhedssektoren hos Praxiswear.com

Som indehaver af en klinik eller som personale ansvarlig i en institution under det danske sundhedsvæsen, er det vigtigt, at du sørger for, at dine ansatte er klædt ordentligt på til at udføre deres arbejde. I Danmark stilles meget høje krav til hygiejnen i såvel det private som det offentlige sundheds system, og derfor bør klinik personale, ansatte på hospitaler, og medarbejdere i diverse institutioner (plejehjem, hospices og lignende) være iført arbejdsbeklædning, som for det første er nemt at vaske – også ved høje temperaturer – og for det andet er enkelt i snittet og ikke kan danne grobund for vækst af farlige og sygdomsfremkaldende mikroorganismer.

Dette gælder for såvel læger som sygeplejersker, sosu medarbejdere, portører og paramedicinere samt behandlere. Samtidig bør tøjet være udført i åndbare og komfortable materialer og være designet på en måde, som tillader, at man går i det en hel dag uden at føle, at tøjet strammer, eller på nogen måde hæmmer ens bevægelighed.

Praxiswear.com – beklædning og sko til sundhedsverdenen

Hos den danske virksomhed Praxiswear.com er såvel funktionalitet og design som hygiejne og sikkerhed i fokus, når virksomheden udfærdige kliniktøj og anden beklædning til ansatte inden for sundhedssektoren. Praxiswear.com fremstiller såvel overdele (T-shirts, sjælevarmere, sweat shirts og tunikaer) som bukser (jeans, slacks, graviditets bukser, shorts og fritids bukser), fremstillet i lette, åndbare og slidstærke materialer så som twill, crinkle, satin, canvas, stretch, polyester og bomuld. Der ud over forhandler Praxiswear.com fodtøj (sko, sandaler og træsko) til klinik og hospitals sektoren fra de kendte og velansete brands Birkenstock, Crocs, Oxypas, Sanita, Sika Bubble, Skechers, Merrell og deres eget mærke, Praxis.

Køb erhvervsbeklædning online hos Praxiswear.com

Praxiswear.com er blandt de førende leverandører af erhvervsbeklædning og ditto fodtøj til den danske social- og sundhedssektor. Du kan finde et stort udvalg af det lækre, lette og praktiske kliniktøj i den online shop på Praxiswear.com

Astrid Pedersen

Share
Published by
Astrid Pedersen

Recent Posts

Hvordan renser du bedst dine tagrender

Tagrenderens har givet mange husejere hovedpine. Især hvis du bor i et område med mange…

1 år ago

Få et smukt hjem med Newyorker gulv

Et Newyorker gulv kan i den grad være med til at give dit hjem en…

2 år ago

Køb den perfekte klippemaskine til din hest hos Thordal

Hos Thordal finder du et solidt udvalg af klippermaskiner til dyr og deriblandt en klippemaskine,…

2 år ago

Aquasonic gel til den trygge ultralydsscanning

Hos Ekkomed kan du finde den anerkendte og kvalitetssikrede aquasonic gel, som bruges til ultralydsscanninger.…

2 år ago

Professionelle injektionsnåle

Når det kommer til alle procedurer indenfor den medicinske verden er det vigtigt at have…

2 år ago

Optimér din basisgarderobe med By Basics

Ønsker du at opgradere din basisgarderobe med stilrene items som bluser, huer, cardigans, nederdele og…

2 år ago