Hos Thordal finder du et solidt udvalg af klippermaskiner til dyr og deriblandt en klippemaskine, der vil egne sig godt til lige præcis din hest. Vi forhandler anerkendte og populære mærker indenfor klippermaskiner, så du er sikker på at få et ordentligt produkt, du kan stole på leverer flotte resultater ind ad døren.

Fordelene ved at klippe din hest

Der er mange forskellige årsager til at det kan være en god idé at klippe din hest. Èn ting kan være at det er nemmere at holde din hest ren. Det gør selvfølgelig også noget ved selve udseendet at din hest er trimmet med en klippemaskine, så den fremstår ekstra pæn til for eksempel events som stævner eller udstillinger. Det kan også være en fordel at klippe din hest for at undgå overophedning, altså at den sveder for meget. Om vinteren er det også tit en god idé at bruge en klippemaskine på sin hest, så den tørrer hurtigt efter ridning eller aktivitet, så den ikke bliver syg.

Forskellige typer klippemaskiner

Hos Thordal finder du en bred vifte af klippemaskiner til heste. Mærkerne vi forhandler er Heiniger, Andis og Oster for bare at nævne nogle. Vi sælger slidstærke og lydløse klippemaskiner, der egner sig godt til mere nervøse heste. Derudover har vi også mindre klippemaskiner til hovedet og benene på din hest. Disse giver et mere tilfredsstillende og jævnt resultat især til udstillinger eller dyrskuer.

Få råd og vejledning

Du kan altid kontakte os hos Thordal og få professionel og kyndig vejledning. På den måde er du sikker på at investere i den rette klippemaskine til din hest.