Hvis I arbejder med produktion kan I helt sikkert nikke genkendende til vigtigheden af præcise maskiner, der kan udføre specifikke opgaver. Specialmaskiner kan dog være både en besværlig og dyr omgang. Derfor har de hos Unimec.dk fundet en helt særlig løsning til udviklingen af specialmaskiner til produktionsvirksomheder. Deres grundide er, at benytte standardkomponenter og –platforme og så tilføje den egentlig merværdi til maskinen gennem udviklingen og udarbejdelsen af den specifikke arbejds- og virkemåde. Denne arbejdsmetode giver gode og holdbare resultater til konkurrencedygtige priser.

Hvordan opbygges specialmaskinerne?

For at lave så smarte løsninger som muligt, som passer nøjagtigt til jeres behov og stadig er til at betale, så benytter de såkaldte standardkomponenter som deres base. De har et stort sortiment af aluminiumsprofiler, som de bruger til at lave et solidt og samtidig fleksibelt byggemodul. Dette byggemodul kommer til at fungere som deres udgangspunkt, og netop fordi det er så fleksibelt, så kan de nemt ændre konstruktionen, så den kommer til at passe til jeres specifikke opgave. Når fundamentet er på plads, starter de på den egentlige udfordring, som er at udvikle en højteknologisk løsning, der gør det muligt, at få maskinen til at udføre netop jeres ønskede opgave.

Udvikling og service

Så hvis I står med en opgave, der kræver præcision og specielle elementer, så skal I ikke tøve med at kontakte dem, så kan I nemlig i fællesskab finde frem til en løsning, der vil kunne gøre jeres arbejde både nemmere og behageligere. I kan se eksempler på nogle af de forskellige specialmaskiner, de allerede har lavet, og læse meget mere om deres tanker bag, derudover har I også mulighed for at se animationsvideoer, der kan give lidt mere indsigt i de komplekse løsninger.