Lækkert modetøj fra Lollys Laundry til modebevidste kvinder

Hvis du leder efter et stilsikkert og kvalitets bevidst look, kan du med stor fordel tjekke det danske brand Lollys Laundry ud. Hos Lollys Laundry består design filosofien i, at alle skal have råd til lækkert modetøj, som kan mixes og matches på kryds og tværs unden at være kedeligt og anonymt – og som kan bæres af alle uanset højde og drøjde. Modetøj fra Lollys Laundry er sammensat af ekspressive mønstre og stærke farver, og består af kollektioner indeholdende kjoler, skjorter, bluser, toppe kimonoer, nederdele, cardigans og mange andre beklædnings genstande. Med Lollys Laundry går du ikke galt i byen, hvis du ønsker et udtryk, som kombinerer bohéme med rock chick og romantik.

Køb Lollys Laundry online hos ENGBORK

Siden 2015 har Helle Engbork arbejdet på at opfylde sin drøm om at åbne sin egen butik, fyldt med lækkert kvalitets modetøj fra anerkendte brands. Den lille og særdeles velassorterede butik i hjertet af den midtsjællandske by Næstved har siden da leveret tøj, sko, bolig artikler og accesories til tilfredse kunder fra Næstved og omegn. ENGBORK, som butikken hedder, har høstet bred anerkendelse i lokal området, på grund af sit lækre sortiment, som henvender sig til især mode- og kvalitets bevidste kvinder – og så selvfølgelig på grund af den personlige og venlige betjening og det høje serviceniveau.

Hos ENGBORK finder du, foruden Lollys Laundry, en perlerække af danske såvel som internationale brands fra velrenommerede producenter så som Bands Of L.A., Bella Moda, B.Young, By Bram, Coster Copenhagen, Daniel Silfen, Depeche, Gant Shoes, Gestuz, Hollies Stockholm, Humblebird, Ilse Jacobsen, Inwear, Liberté, Mentor, Maanesten, Mads Nørgaard, Meraki Skønhed, Neo Noir, No Name, Núnoo, Pom Amsterdam, Prepair, Sargossa, Scholdan-Lentz, Shoe The Bear, Sofie Schnoor, Stylesnob, The Love Knot, Two Danes og Unlimited Edition. Efterspørgslen på de lækre produkter har været så stor, at Helle Engbork nu har valgt at åbne en webshop, så også modebevidste kvinder, som ikke er bosat i Næstved eller omegn, kan få adgang til det lækre sortiment.

Du kan finde tøj fra Lollys Laundry og de andre gode mærker på engbork.dk. Når du køber tøj, sko, boligartikler eller accessories på engbork.dk, får du hurtig forsendelse inden for 1 – 2 arbejdsdage. Køber du for over 300,- kr. i den online shop på engbork.dk, får du tilmed gratis fragt i hele Danmark. Og så har du selvfølgelig 14 dages fri fortrydelsesret med gratis returnering. Læs mere, og bestil lækkert modetøj på engbork.dk