Lev Modigt - med Mille Sjøgren

Mille Sjøgren er freelancer og leverer speak til reklamer, apps, lydbøger og meget andet. Mille har gennem de sidste 10 år levet som digital nomade, og har holdt 3 foredrag om det at arbejde freelance og opnå det, man drømmer om.

Ét af Milles tre foredrag hedder Lev Modigt. Det handler om mod, forandring og det at blive inspireret til at leve som man gerne vil og nå sine mål. Milles formål med dette foredrag er, at hive folk ud af deres comfort zone, og turde tage springet ud i noget nyt og anderledes i deres liv. Derudover handler foredraget om tryghed contra utryghed. Hvad sker der, hvis du siger dit job op, for at tage ud på en længere rejse eller gøre noget andet, som du altid har drømt om?

Selv siger Mille bl.a., at foredraget er til dig, der mangler inspiration til at gøre noget andet i morgen, end du gør i dag. Foredraget kommer til at give dig et indblik i hvordan du finder modet og lysten til at ændre dit liv, hvis der er noget du ikke er tilfreds med. Du vil også få en række konkrete opgaver og værktøjer, der får dig til at reflektere over din nuværende situation og handle ud fra det.

For Mille er det vigtigt at kunne inspirere andre. Allerhelst vil hun hjælpe folk til at nå deres mål, til at turde tage springet. Hun har ingen interesse i at fortælle folk hvordan de bør leve deres liv. Mest af alt ønsker hun at være grunden til, at du vælger at kigge indad, aflæse din nuværende livssituation, og gøre blot én ny ting i morgen, som du ikke er vant til at gøre. Om det så er noget der hjælper dig mentalt, fysisk eller på en anden måde, det spiller ingen rolle.