Der findes en del forskellige former for fitness uddannelser, hvor man kan vælge at specialisere sig og få certifikater i forskellige grene indenfor sundhedsspektret, men der er også mulighed for at kombinere forskellige uddannelser, så man har taget flere forløb og kan hjælpe folk på forskellige områder.

Den slags uddannelser kan man tage hos blivpt.dk, hvor man blandt andet kan blive personlig træner, livsstilscoach, hvor der også er fokus på kosten, eller netop en sammenblanding af de to.

Man kan endvidere via firmaet tage en personlig træner uddannelse på Club La Santa i Spanien, så det ikke er hjemme i kedelige, grå Danmark, at uddannelsen nødvendigvis foregår. 
Så kan du både udfordre sig selv langt væk fra distraktioner med fokus på i længden at kunne yde velvære for andre – og disse uddannelser koster generelt ikke alverden at fuldføre, men du ender stadig med formfuldendte diplomer, så du blandt andet kan kalde dig “Personlig træner” og/eller “Kost- og livsstilscoach”.

Så er du efterfølgende parat til at benytte din uddannelse som enkeltstående eller kombination af flere til at forbedre livet hos andre individer.

Mange mennesker kan måske finde på at kalde sig for personlig træner, men når man ligefrem har et certifikat fra det fra blivpt.dk, hvor der er nøje tilrettelagte programmer for alle uddannelsernes forløb, så har man bevis på, at man er i stand til at hjælpe folk i den ønskede retning.

Der er jo en grund til, at man kalder det for “livsstils”-coach, for en livsstil er individuel for den enkelte person, så den gode træner og coach skal kunne sætte sig ind i hver persons mindset og finde frem til, hvor man skal dreje på nogle knapper for at implementere tanken om udvikling i en positiv retning.

Store forandringer starter med små forandringer, og det kan du som uddannet coach og træner være med til at gøre en stor forskel ved.