Et moderne langbrug drives i dag fortrinsvist af maskinkraft, og derfor er det vigtigt at ens maskiner er pålidelige og solide. Det er de, hvis de er af mærkerne Valpadana, Landini eller Pronar. Disse forhandles hos Prastbro.dk, hvor du også kan finde alle slags maskiner inden for landbrug, entreprenørvirksomhed samt have- og anlægsarbejde. Så om det er en traktor med hydraulisk vendegear, hurtigkobling på lift eller dobbeltvirkende olieudtag – eller kommunevogne, der kan holde vejen fri for sne om vinteren, du mangler, så kan du finde det her.

De forhandler dog ikke kun store maskiner, men også minitraktorer og haveredskaber – eksempelvis fra Multi-Star, der har et smart kliksystem, der gør at man kan bruge det samme skaft med mange forskellige hoveder, således får du mange redskaber i én.

Mange maskiner, mange muligheder

Hos Præstbro Maskiner AS kan du finde maskiner inden for følgende kategorier:

  • Hitch
  • Sprøjter
  • Traktorer
  • Mejetærskere
  • Vogne
  • Skovmaskiner
  • Jordbearbejdning
  • Græsmaskiner

Endvidere kan du finde brugte maskiner, det er maskiner, som har stået længe på lager eller har lille skade i lakken eller lignende, det betyder at de sælges til en reduceret pris.

God service i hele landet

Uagtet om det er små eller store køb, græsmaskiner eller reservedele, så får I en god oplevelse og god service. De holder til i Nordjylland, men har et stort netværk af maskinforhandlere i hele landet, dermed kan I også se deres produkter i flere steder. De udfører selvfølgelig service og reparationer på de nyindkøbte maskiner – dette gøres på værkstederne eller ude hos jer, hvis I foretrækker det. Mangler du reservedele til din maskine, kan du også finde det her, se mere i kataloget eller webshoppen.

Så arbejder du inden for landbrug, anlæg eller som entreprenør, eller kan du bare godt lide at gå i haven. Så bør du kigge nærmere på Prastbro.dk eller kontakte dem og få et godt tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *