Minigraveren er en populær maskine, og det er ikke tilfældigt. Den lille, men stærke opfindelse har gjort det muligt for selv mindre virksomheder indenfor anlægs- og byggebranchen at minimere antallet af arbejdsskader og sliddet på deres ansatte, samtidig med at den gør arbejdet langt hurtigere. Med en ekstra skovl til minigraver kan du få endnu mere ud af din maskine.

Minigravere fås i forskellige størrelser, men alle med den fordel, at de er nemme at transportere. De helt små skal bare køres op på en trailer, og så er du klar til at køre ud og løse dine kunders problemer. Men selvom maskinen er lille, er den stærk og fleksibel, noget der understreges af den lange række ekstratilbehør, du kan investere i.

Du kan for eksempel få forskellige skovle, som egner sig til forskellige opgaver. Har du et job hos en kunde, hvor jorden er mere ler og fugt end den er almindelig muld? En standardskovl kan have problemer med at grave gennem det tunge og kompakte ler, men lerskovlen er netop udviklet til at glide gennem det og løse opgaven effektivt.

Skal du grave ud i et område, hvor jorden er fuld af store sten? Slå to fluer med et smæk og brug en risteskovl. Dens hullede underside lader jord og sand slippe ud, mens skovlen fanger store sten, grene og andre af de gode sager, jorden kan gemme på.

Få det meste ud af den minigraver med det rette ekstraudstyr

Minigraveren er en skrap fætter, som både kan løfte, flytte og grave, og dermed lette nogle af de tungeste opgaver på arbejdspladsen. Med det rette ekstraudstyr er der stort set ikke den opgave, du ikke vil kunne løse!