Med en frugtordning bliver det nemt at stille den lille sult på arbejdet

Det kan være svært at koncentrere sig om sit arbejde, når sulten gnaver i maven. Der kan koncentrationen ryge. Det kan også gøre, at du alt for nemt kommer til at vrisse af dine kolleger, hvis der opstår en situation, som du ikke er helt enig i. Derfor er det en god ide, at I sørger for at få en frugtordning på arbejdet. Når medarbejderne altid har mulighed for at tage noget frugt, er det nemmere for dem at holde koncentrationen og energiniveauet dagen igennem – og lade være med at skændes. 

Der er mange firmaer, der kan stå for en frugtordning i København. Et af de bedste steder er dog frugtkurven.dk. Hos dem får I altid et udvalg af årstiden frugter, lige som der altid er flere forskellige slags at vælge imellem. Det gør, at alle kan få den form for frugt, som de godt kan lide. Der er flere forskellige kurve at vælge imellem, så der både nogle, der egner sig til de små virksomheder og til de store. I en lille virksomhed vil det være svært for jer at spise jer igennem store mængder af frugt, mens I i en stor virksomhed kan have brug for at få leveret frugt flere gange om ugen. 

Hvis din virksomhed får frugt fra frugtkurven.dk, er du måske blevet vild det lækre frugt og det udvalg, der er. Det kan derfor være, at du også gerne vil nyde godt af det derhjemme. Modsat mange andre firmaer har du faktisk også mulighed for at bestille en frugtkurv til din privatadresse. Det er med til at gøre, at I altid har lækker frisk frugt i husstanden. Det kan være med til at tage den lille sult, inden I skal spise aftensmad, eller være en sund snack om aftenen, når du har brug for det.