Menu lamper - stil og elegance til dine stuer

Leder du efter en lampe til din stue, dit soveværelse, eller måske endda en hyggespreder til dit køkken – så skulle du tjekke de smukke og funktionelle Menu lamper.

Menu lamper – funktion og elegance i eet

Når det kommer til designer lamper, er det danske brand Menu langt fremme i skoene. Alle lamper fra Menu er designet ud fra devisen, at funktionalitet kommer først – dog ikke på bekostning af det stilrene og enkle design. Den minimalistiske stil er understreget af valget af materialer, som er udvalgt nøje med henblik på at skabe det mest optimale og diskrete lys til dit hjem. En Menu bordlampe, pendel, loftlampe, gulvlampe eller væglampe vil indgå gnidningsløst i dit øvrige decor, nærmest uanset hvilken indretnings stil, du har. Med en Menu lampe får du det reneste og mest behagelige lys, skabt af dygtige lampedesignere i materialer, som holder en høj kvalitet.

Fleksibilitet og stil med en Menu Bollard Lampe

Se for eksempel den super fleksible og versatile Menu Bollard Lampe. Denne smukke lampe kan anvendes såvel som pendel, som gulvlampe, som spot eller som bordlampe. Menu Bollard lampen kan hænge ned fra loftet, vendes om og stå på sin base (på gulvet eller på bordet eller andet møbel), eller lægges ned, så den på utraditionel vis kan lyse op imod væggen. Menu Bollard lampen er fremstillet i lækker silicone, og fås i farverne karbon, sort, ask, mørk grøn og lilla.

Menu Carrie LED lampen – en moderne staldlygte

Den søde, bærbare Menu Carrie LED lampe er så fin og enkel – og så har den mange anvendelsesmuligheder. Lampen er drevet af et opladeligt batteri, som holder i cirka fem timer på en opladning. Du kan bruge din Menu Carrie LED lampe som bordlampe, eller du kan tage den med ned i gården til aftenhygge, som et alternativ til levende lys. Menu Carrie LED lampen er designet af Norm Architects for Menu, er fremstillet i pulverlakeret stål og glas, og fås i farverne hvid, oliven og sort.

Find Menu lamper og designer lamper fra andre kendte brands hos trendcorner.dk

Du kan se de mange smukke Menu lamper i den danske online shop på trendcorner.dk, sammen med et stort udvalg af designer lamper og andet bolig interiør fra andre kendte danske og internationale producenter – for eksempel Alessi, Diesel living, Felius Design, Flos, HAY, House Doctor, Julie Munk, Karlsson, Lyngby porcelæn, Meraki, Muuto, Natures Collection, Nextime, Nordal, Normann Copenhagen, Porsche, Silkeborg Uldspinderi, Stelton og Tom Dixon.