Moderigtige og behagelige skjorter til kvinder

Minus er et dansk firma, der designer elegant og moderigtigt tøj til kvinder. Derudover er tøjet funktionelt og behageligt – perfekt til den moderne kvinde med sans for mode. Ud fra et personligt perspektiv, sætter kvinderne bag Minus deres eget feminine og sofistikerede præg på tøjet.

Bag firmaet er Charlotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen, som begge har en stærk vision om at redefinere skandinavisk mode og bidrage til at den moderne, kvalitetsbevidste kvinde får mulighed for at fylde sin garderobe med funktionelle items, der samtidig udstråler personlighed.

Hos Minus finder du bl.a. et bredt udvalg af skjorter til kvinder. Der er tænkt over materiale og pasform, således at skjorterne er behagelige at bære. De tillader stor bevægelsesfrihed, dog uden at miste pasformen. Derudover kan skjorterne kombineres med forskellige underdele, for at få lige nøjagtig det look, du går efter. Da den funktionelle garderobe er noget, der prioriteres højt hos Minus, er det nemt at kombinere tøjet på forskellige måder, for på den måde at skabe nye looks og gå fra f.eks. hverdagstøj, til et mere sofistikeret look.

Kombiner en skjorte med f.eks. en enkel, sort nederdel. Dette er et alsidigt look, der med de rette accessories kan fungere som både et hverdagsoutfit på arbejdet, samtidig med at det sagtens kan bæres i forbindelse med eksempelvis en reception eller et festligt arrangement.

Den moderne kvinde vil gerne føle sig selvsikker hele dagen, både når kl. er 8 og hun er på vej på arbejde, og når kl. er 16.30 og hun er på vej for at hente børnene. Dette er der taget højde for hos Minus. Det behøver ikke at være nogen stor opgave at klæde sig elegant og moderigtigt. Ens påklædning bør aldrig holde én tilbage, men derimod give én lyst til at vise sin personlighed gennem en gennemtænkt og personlig stil.