Nykilde.dk - et naturligt valg

Udtrykket, der er valgt i overskriften her, “et naturligt valg”, skal ses meget konkret, for Nykilde.dk fremhæver på deres hjemmesides forside, at de skaber deres produkter i samarbejde med naturen. De bestræber sig på at skabe grøn fornyelse og forskønnelse, der både er miljørigtig og behagelig at se på.

For hos Nykilde.dk kan du nemlig finde mange forskellige grønne løsninger, hvilket blandt andet kan være de såkaldte sedummåtter, som i folkemunde nok nærmere bliver betegnet som grønne tage. Her er der ganske enkelt tale om græsmåtter på tage. Og den slags er faktisk også en fordel for dig, der vil undgå eventuelle oversvømmelser enten som privat person, firma eller større offentlig institution.

Disse slags tage er nemlig gode til at opsamle store mængder vand og gelejde dem videre til tagrenden og ned til afløbet, hvor et almindeligt tag ofte ikke kan håndtere så store mængder vand og håndtere presset. Her absorberer sedummåtterne først vandet i anseelige mængder, før det bliver ledt videre.

Men det er blot ét af mange forskønnende og grønne artikler, som Nykilde.dk ligger inde med. De har også de helt små løsninger i form af blomster-frø og græs-frø, som man med fordel kan så i områder, der påkalder noget grønt at se på og inspirerer beskuerne.

Det kan også være, man har opført nogle nye bygninger eller renoveret et byområde, hvor man gerne vil hurtigst væk med synet af nylig arbejdsplads. Her er en løsning med frø en hurtig hjælp.

Og Nykilde.dk er ikke nye på området med at levere grønne løsninger i mange forskellige størrelsesordener. De har i over 40 år gået efter at skabe grønne omgivelser til gavn for miljøet og for miljøet. Deres indsats-område er netop, at de vil (gen)skabe biodiversitet og sørge for, at vi bevarer naturen bedst muligt og får det bedste ud af den i symbiose med den, så vi kan give planeten videre til næste generation med god samvittighed.