Ønsker du at opgradere din basisgarderobe med stilrene items som bluser, huer, cardigans, nederdele og leggings? Så er Blusbar by Basics oplagt at tage et kig på. Her får det alt det, din basisgarderobe behøver, så du er klar til alle årets forskelligartede måneder. Du behøver ikke at bekymre dig om at fryse takket være de lune merinouldmaterialer, der går igen i alle mærkets lækre items.

Farvel til tøjkriser

Ved at have samtlige basiselementer til rådighed i garderoben undgår du så vidt muligt de højtfrygtede tøjkriser, de fleste af os har prøvet at blive ramt af. På den måde har du nemlig altid mulighed for at gribe ud efter den klassiske t-shirt eller bluse med kropsflatterende pasform og et par stilrene bukser, når du er i tvivl om, hvad du skal have på. Hertil kan du oplagt mixe og matche basisitems på kryds og tværs, så du kan få så meget ud af din garderobe som muligt.

Merinould i højeste kvalitet

Det kvalitetsbevidste mærke tilbyder bæredygtigt basistøj og tilbehør i 100 % mulesing fri merinould i absolut højeste kvalitet. Alle materialer er hertil OEKO certificeret, hvorfor man er sikret den højeste materialekvalitet på markedet. Den særlige type merinould er ekstra luftig og blød mod huden, så du helt undgår, at trøjen eller blusen kradser som ved andre uldtyper. Samtidig har merinould den smarte egenskab, at den virker bakteriehæmmende. Derfor er det ikke nødvendigt at vaske din fine merinouldstrik i samme grad som de resterende tøjdele i din garderobe. Der opstår simpelthen langt mindre dårlig svedlugt i uldet, eftersom bakterier ikke har de samme forudsætning for at gro i det eksklusive merinouldmateriale. Fordelene er med andre ord mange, når du vælger at investere i lækkert basistøj i merinould.