Hvis I har stald, så kender I helt sikkert til de daglige udfordringer, der kan opstå. I ved helt sikkert også, at med det rette staldtilbehør så kan I komme en del af disse udfordringer til livs. Staldarbejde kræver ordentligt udstyr og tilbehør, og lige nøjagtig det, kan I finde hos Staldinventar.dk, der tilbyder et stort udvalg af forskelligt staldtilbehør i god kvalitet og med lang holdbarhed. Optimere jeres daglige rutiner med tilbehør lavet af gode materialer.

Staldtilbehør til alle stalde

  • Fodertrug: Et godt fodertrug er uundværlig i en stald, da det er vigtigt, at alle dyrene har fri adgang til foder. Trugene fås i mange forskellige størrelser – alt fra 12 liter til 100 liter, og I kan finde versioner der er velegnet til indendørs såvel som til udendørs brug.
  • Spande: Det lyder måske indlysende, men en god spand kan gøre underværker i det daglige arbejde. Foderspandene fås i størrelser, der varierer fra 5 til 70 liter, og med eller uden låg.
  • Høhække: Flere forskellige modeller, der kan monteres på lige flader eller i hjørner, så I kan finde den model der passer ind i jeres bokse.
  • Fodervogne: Kvalitetsvogne i forskellige størrelser fra de førende mærker Ravendo og La Buvette.
  • Trillebør: Trillebøre i høj kvalitet, der kan anvendes til alverdens opgaver. I kan finde trillebøre der er særligt velegnede til forskellige formål.
  • Vandforbrug: Det er rigtig vigtigt, at dyrene altid har fri adgang til vand. Derfor kan I også her finde drikketrug, der er frostfri såvel som ikke-frostfri. Om det er drikketrug eller –kopper, der passer bedst til jeres behov, så kan I få jeres behov dækket.

Se flere forskellige modeller, versioner og størrelser under de enkelte kategorier og find præcis det staldtilbehør, der kan optimere jeres staldgang og gøre den mere overskuelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *