Hvordan har du mulighed for at optimere og effektivisere de individuelle træningsessioner, så du får absolut maksimalt udbytte af intensitetsniveauet? Det vil betyde alsidighed, fleksibilitet og diversitet i blandt andet træningsøvelserne.

Giv din personlige værktøjskasse et bredere udvalg af det seneste workout- eller hobby-udstyr. Du kan med velfungerende vægtmanchetter, der tilføjer ekstra vægt til diverse øvelser og bevægelser give dine sessioner ekstra saft og kraft. Aktiviteterne vil få et friskt pust, når de funktions-, leverings- og modstandsdygtige ankel vægte kan anvendes til dykning, jogging, aerobics eller styrketræning. De kan være især behjælpelige, når du skal udføre udholdenhedstræning, cardio, genoptræning eller spændstighed. Du sætter dem enten rundt om ben, arme eller ankler.

Sådan kan du anvende ankel vægte

Men hvornår bør du ty til ankel vægte som redskab til en aktiv livsstil?

Ankelvægte kan anvendes til flere forskellige formål, hvor de blandt andet er behjælpelige, når du skal træne, hvorimod ankel vægte af helt anden karakter kan bruges til at stabilisere styrring og kontrol under dykningssessioner.

Hvis du ønsker at anvende ankelvægtene til træning, så findes der forskellige øvelser, der er oplagte til at aktivere musklerne med ekstra modstand. Et udsnit af specifikke bevægelser, som du kan praktisere med ankelvægtene:

  • Første øvelse: Knæløft med lunges
  • Anden øvelse: Plankeposition med spark bagud
  • Tredje øvelse: Hip thrusters med skiftende løftet ben

Mange af de ankel vægte, som du støder på fremstilles i lækre, bløde og behagelige materialer, så du er forsikret en rar træning uden bekymringer for, at de gnaver eller generer huden. De findes også med forskellige styrker, hvorfor du med fordel kan vælge den vægt, der tilpasser dine individuelle behov og ønsker til modstand.