At starte et landbrug er en omfattende proces, eller måske du allerede har et landbrug og vil udvide med et grisehold. Det er her en ornespray bliver handy og er et godt trick, når du skal starte og gerne vil udvide din griseflok. Ved du, hvad det er, og hvordan man præcist gør? Og at det netop er en fordelagtig spray at investere i? Hvis ikke så læs med her og få nem og præcis inspiration til griseproduktionen og kom godt afsted fra start.

Ornespray er soens deodorant

Dog mere effektfuldt. Men kort og godt kan man sammenligne det med, når vi tager i byen og tager deodorant eller parfume på for at tiltrække en anden person. Med ornespray er det soen, som får det sprayet på sig for at stimulere den. Det er det perfekte middel til at sikre brunst, hvis ikke man har mulighed for at bruge en orne.

Mange landmænd benytter sig at sprayen, før soen skal insemineres, da ornespray lugter som en orne og derved stimulerer soen. Det er et simpelt og nemt tiltag, som kan give dig som landmand mere tid og mulighed for at lægge dine kræfter andre steder i landbruget.

Hvordan gør du?

Sprayen fungerer helt simpelt med, at du sprayer i en afstand på cirka 60 cm. mod gylten eller soens tryne. På hattingagro.dk kan du se produktet og læse mere om det. Du finder mængderabat og kan netop læse en beskrivelse, specifikationer samt et sikkerhedsdatablad, som omhandler alt, hvad ornesprayen indeholder.

Sprayen er en af de ting, der gør livet som landmand mindre omfattende, da der jo er alverdens ting at se til, specielt hvis du holder flere dyr. Men hvis du netop vil satse på en større griseproduktion, så kan ornesprayen være vejen frem.