Plakater og rammer til udsmykning hos Bypopp.dk

I en tid, hvor alle forsøger at lege amatørfotografer med deres mobilkameraer og smider filtre på fotografierne for at være “kunstneriske”, hvorefter de måske bruger dem som baggrund eller ligefrem printer dem ud som ophæng, kan det virke som om, at selekteringen mellem plakatkunstnere og almindelige menneskers fornøjelser med billeder er blevet ophævet.

Man må give, at den teknologiske forandring har gjort, at selv almindelige mennesker med en mobiltelefon kan have et indbygget kamera, der kan måle sig med dem, professionelle fotografer brugte for bare år tilbage – og nogle gange kan de måle sig med disse apparater i dag.

Derfor kræver det en ekstra indsats fra firmaer, der vil specialisere sig i at markedsføre deres specifikke forretning, hvor de har slået sig på at lave plakatkunst, billeder og rammer til hjemmet, kontoret og som gaver, når nu stort set alle mennesker prøver sig med den kunstart.

Sådan et firma er Bypopp.dk, og de gør det med stor succes, hvor de rammer den flotte skillelinje mellem at være præcise og udsvævende. Det vil vi forklare lidt nærmere og uddybe deres produksortiment herunder.

Deres udvalg af plakater, for at starte der, omhandler især vores kære hjemland, Danmark, hvor de har udvalgt alt fra landsdele til øer, byer og forstader, hvor de har lavet en gengivelse af disse, som på en og samme tid er genkendelige men har deres eget særpræg.

Farverne er i den lyse afdeling, specielt orange, rød og gul er brugt, og de er centreret omkring en cirkel. Dette gør billederne genkendelige, og vi spår, at dette kan blive nye samleobjekter.

Hos Bypopp.dk kan du også købe rigtig flotte rammer til mange forskellige billedformål, hvis du nu netop vil have dit eget billedkunstværk op at hænge.

Deres varelager omhandler også citatplakater, hvor de laver en flot vekslevirkning mellem moderne udtalelser, der i nogle tilfælde kunne se ud til at være skrevet med en skrivemaskine.