Står du overfor et mesterskab eller en turnering, og har du brug for en pokal? Ligegyldig størrelsen af dit arrangement er pokalen en vigtig del af gamet. Pokalen er det ultimative symbol på sejr, og den er således vigtig ikke bare på finaledagen – men hver dag, fordi den er en drøm, mange går og bærer på.

Pokalen fylder meget i mange sportsudøveres drømme. Derfor er det vigtigt, at den ikke skuffer, når de endelig får fingrene i den. Jydsk Emblem Fabrik er en dansk producent af pokaler, som har mange års erfaring indenfor foretagendet. De har et alsidigt udvalg af kvalitetspokaler, hvor du helt sikkert kan finde en pokal der passer til din anledning.

Jydsk Emblem Fabrik forhandler pokaler i forskellig størrelse og materiale. De er inddelt følgende kategorier:

  • First Class
  • Business Class
  • Economy Class
  • Budget
  • Vandrepokaler

Kategorierne dækker over kvalitet, pris og størrelse. Afhængigt af dit event bør du vælge efter, om pokalen skal være holdbar, om den skal være stor eller lille, og hvilket materiale den skal være af. De findes i guld, sølv, plast og aluminium.

Et vigtigt symbol, som motiverer og skaber sejrsglæde

Alle husker scener med sportsfolk, der løfter OL-guldet eller VM-pokalen højt over hovedet efter en velfortjent sejr og mange års intens kamp. Når du investerer i en pokal, investerer du i et symbol og en myte, som er særdeles vigtig for mange spirende sportsudøvere.

Selv hvis dit mesterskab foregår på fritidsplan, er der en bestemt tyngde i pokalen. Den symboliserer nemlig også fællesskab og sammenhold, og er en helt speciel måde at fejre sporten på. Vælg derfor en pokal, som passer til lige præcis den sport og den anledning, du og din klub er engageret i.