Professionel sænkning af bil - læs mere på Billig-gevindundervogn.dk

Skal din bil også se super tjekket ud her til sommer? Så skulle du overveje at få karosseriet sænket ved hjælp af enten en helt ny undervogn, eller et sæt sænkningsfjedre. En sænket bil har et sporty look og samtidig et lavere tyngdepunkt, hvilket faciliterer mere sporty kørsel. Med en sænket bil kan du rigtig imponere de andre drenge, og samtidig få den ultimative kørekomfort oven i købet!

Hvordan kan jeg sænke min bil?

Når man ser en af de smarte, sporty personbiler, som er forsynet med skørter, spoiler og luftindtag foran, samtidig med at undervognen er sænket maksimalt, får man nærmest med det samme lyst til at sænke sin egen bil. Men hvordan gøres dette i praksis?

Helt simpelt kan man sige, at en sænkning af undervognen foregår derved, at fjedrene i undervognen skiftes ud med lavere og blødere fjedre. Der er dog flere måder at gøre dette på. Den billigste er udelukkende at skifte fjedrene ud. Til dette formål kan man købe et såkaldt sænkningssæt, som i al sin enkelthed består af sænkningsfjedre, som skal erstatte bilens originale fjedre.

Med et sænkningssæt kan man opnå en ok grad af kørekomfort og et sporty udseende for små penge. Sænkningsfjedre koster fra få hundrede kroner og op til cirka 1.500 kr. per sænkningssæt.

Sænkning af bil ved hjælp af ny undervogn

Hvis du ønsker en lidt mere professionel og stabil løsning, kan du vælge at udstyre din bil med en helt ny undervogn. Her er fjedre og støddæmpere afstemt perfekt i forhold til hinanden. Du kan vælge imellem en sportsundervogn eller en gevindundervogn. Forskellen er, at sportsundervognen er stationær, hvor gevindundervognen kan hæves eller sænkes efter behov. Dette kan være praktisk, hvis du ikke ønsker, at din bil skal være sænket året rundt. Du kan hæve din bil igen om vinteren, hvis du ikke ønsker at lide på undervognen.

Læs mere om sænkning af bil på billig-gevindundervogn.dk