Hvis du er den ansvarshavende for en boligforening, ved du med sikkerhed, hvor ubelejligt det er, når kælderen bliver oversvømmet.

Det danske vejr er blevet mere og mere ekstremt, og vi ser ofte kældre fyldt op til randen med vand. Når det sker i en boligforening påvirker det langt flere menneskers liv, og ikke blot én enkelt husstand. Derfor er det utrolig vigtigt at vide, hvordan man nemt og hurtigt kommer af med vandet igen. En god løsning er at hyre en slamsuger. Med sådan en stor maskine kan du hurtigt få en tør kælder igen, og dine beboere vil kunne komme videre i deres liv. Desværre kommer regnen jo ikke kun inden for arbejdstiden. Ophobningen af vand kan ramme når som helst på dagen, hvorfor det kan være en god ide at have telefonnummeret på et firma, der har døgnservice. Her kan eksempelvis fremhæves Norva24, der hurtigt kan rykke ud til hele landet døgnet rundt.

Det gælder generelt på alle typer opgaver inden for slamsugning. Blandt andet slamspuling og tømning af kloakrør og rensning og tømning af gylletanke.

Hvem er Novra24?

Det skandinaviske firma har afdelinger i både Danmark, Norge og Sverige. Den autoriseret kloakvirksomhed består af flere mindre lokalfordelinger i rundt omkring i Danmark og tilsammen har de mere end 250 år erfaring. Deres ansatte har hvert deres videnområde. Så du er altid sikre at du bliver mødt af en troværdig og erfaren person, du sagtens kan overlade dine klakrør til. Uanset, hvor omfattende og kompliceret opgaven, har de kvalificeret personale i nærheden, der kan hjælpe dig.

Hvis du sidder inde med spørgsmål eller har behov for vejledning til, hvilken slags service du har behov for, kan du kontakte dem på mail: norva24.kloak@norva24.dk eller ringe til din lokalafdeling.