Rammeshoppen.dk - rammer til kunst i hjemmet

Skal væggene i dit hjem pyntes op med original kunst, reproduktioner, fotos eller anden form for væghængt dekoration, har du brug for rammer i høj kvalitet. Og de nye rammer skal helst ikke vælte hel budgettet, især ikke, hvis du er i gang med det helt store indretningsprojekt. Samtidig må billedrammer gerne være elegante og raffinerede, uden at de på nogen måde stjæler billedet – så at sige. En perfekt billedramme skal helst gå i eet med det indrammede emne, uanset om der er tale om et maleri, en plakat, eller dine egne fotografier, og danne en helhed, som kan på gnidningsløs vis kan indgå i det øvrige decor.

Flotte billedrammer behøver ikke at være dyre

Selv om du måske ikke ønsker at gå med den billigste model af præfabrikerede rammer, behøver du ikke at være bekymret for, om du skal ud i at bruge en formue på nye billedrammer. Unikke rammer til dine billeder behøver nemlig ikke at være vildt dyre. Hos rammeshoppen.dk kan du få fremstillet passepartout, samt rammer efter egne mål, som således passer perfekt til dine billeder. Og du kan selv vælge, hvilken type ramme du ønsker – der er frit valg mellem boksrammer, svæverammer, og de helt klassiske rammer med eller uden glasfront.

Forskellige typer indramning giver forskellige udtryk til dine billeder

Det er meget individuelt, hvorledes man ønsker sine billeder indrammet. Nogle mennesker foretrækker de traditionelle billedrammer, hvor andre er vilde med det moderne og ukonventionelle udtryk, en svæveramme eller boksramme giver. Hos rammeshoppen.dk finder du alle tre typer rammer – og selv når du vælger den traditionelle model, er der masser af valgmuligheder i forhold til farve og materiale, som kan give dine billeder helt individuelle og unikke udtryk.

Rammer efter mål – og efter dine ønsker

Når du bestiller rammer hos rammeshoppen.dk, angiver du de ønskede mål – så klarer rammeshoppen.dk fremstilling af din skræddersyede ramme, og evt. passepartout, hvis du ønsker dette. Er du i tvivl om, hvorledes du skal gribe opgaven med opmåling af dit billede an, tilbyder rammeshoppen.dk en udførlig opmålings guide, som du kan følge for at få de helt perfekte mål. Hvis du vælger denne løsning, får du tilsendt ramme og passepartout, så du selv kan ramme dit billede ind og hernæst hænge dit indrammede billede op. Er du usikker på, om du selv bør kaste dig ud i opgaven med indramning, kan du vælge at sende billedet til rammeshoppen.dk – så bliver hele processen klaret for dig, og du vil modtage dit indrammede billede med posten, klar til ophængning.

Skræddersyede rammer specielt til dig fra rammeshoppen.dk

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker nogle af de løsninger, som er udbudt på hjemmesiden rammeshoppen.dk, kan du altid kontakte rammeshoppen.dk direkte og få en snak om, hvilken løsning, der eventuelt kan komme på tale. Under alle omstændigheder vil du kunne få en kvalitets indramning af dine billeder til en langt billigere pris, end du vil kunne finde den i fysiske rammebutikker. Se hele udvalget af rammer i den online shop på rammeshoppen.dk